Landbrug


Onsild Elteknik har mange års erfaring indenfor landbruget, det gælder både for malkekvæg, svine- og kyllingproduktion.
Vi tilbyder at forestå alt installationsarbejde både ved om- til- og nybygning.
Ligeledes er vi leveringsdygtige i alt fra inventar til ventilation, ligesom vi naturligvis også tilbyder montage og indkøring.
Salg af reservedele og serviceaftaler er en naturlig del af vores koncept.
 
Foderanlæg:
Optimale fodringsanlæg til grise, tør- som vådfodring, giver overvågning af foderforbruget og altid frisk foder til dyerne.
 
Inventar:
Inventaret er det, der skaber rammerne for dyrerne og deres trivsel, ikke kun for dyerne selv med også for dem, der skal arbejde i staldene. Inventar skal være slidstærkt og rengøringsvenligt.
 
Ventilation:
God ventilation skaber et godt staldklima for både dyr og mennesker. Et godt ventilationssystem skal være enkelt, brugervenligt, funktionsdygtig og ikke mindst driftsikkert.
 
Overbrusning og iblødsætning:
Overbrusning er med til at holde dyrernes legmestemperatur nede i varme perioder. Køleeffekten er markant højere ved overbrusning end ved øget lufttilførsel.
Overbrusningsanlæg anvendes også som iblødsætningsanlæg inden og ved vask af stalde, hvilket er med til at mindske vandforbruget.
 
Montage:
Vi har erfarne folk, der kan forestå montage af foderanlæg, inventar, ventilation og overbrusningsanlæg, samt forestå indkøring af disse.
 
Reservedele:
Vi er leveringsdygtige i reservedele fra flere fabrikanter og har altid en del på vores eget lager.
 
Serviceaftaler:
Vi tilbyder også serviceaftaler med et fast interval aftalt med kunden. En fast aftale fremmer driftsikkerheden på anlæggene


Kontakt os i dag


Cvr: 2597 6630 | | Cookie- og privatlivspolitik
Top