Profil


Onsild Elteknik ApS har eksisteret siden 2001, hvor vores primære fokus har været professionelt kvalitetsarbejde. vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores ansatte er desuden faguddannede elektrikere. At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

Onsild Elteknik ApS har pr. 1 maj 2012 overtaget Installationsforretningen J.E. Pedersen.

At fremstå som et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst elinstallatørfima er noget af det, vi vægter højest hos os.
Onsild Elteknik ApS påtager sig alle opgaver inden for faget. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, nye installationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos private.

Onsild Elteknik ApS er medlem af TEKNIQ, som har etableret ELFO Garanti, således at du har adgang til et ankenævn, og det er derved din sikkerhed for, at vores arbejde udføres ordentligt.
På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om Onsild Elteknik ApS og vore kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.Kontakt os i dag


Cvr: 2597 6630 | | Cookie- og privatlivspolitik
Top