Effektive elinstallationer

Hos Onsild Elteknik klarer vi alt arbejde, der vedrører elinstallationer med sikker hånd.

Vi løser opgaver i private hjem, på arbejdspladsen eller i boligforeningen. Mangler du en pålidelig elektriker? Så kontakt os allerede i dag! 

Lad os ringe dig op!

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kompetent el-service med hurtig udrykning

Hos os er du i trygge hænder. Med mere end 20 års erfaring med alle former for elinstallationer har vi set lidt af hvert, og ingen udfordring er således for stor. Vi er eksperter i problemløsning og rykker hurtigt ud, hvis du sidder fast i en pine.

Skal du have installeret en ny varmepumpe eller et klimaanlæg, kan du regne med os. Vi installerer og monterer hurtigt og effektiv til en fair pris. På denne måde undgår du uforudsete udgifter og kan tilmed spare penge ved at vælge en af vores miljørigtige løsninger.

Uanset om du genovervejer din varmekilde, skal have skiftet en stikkontakt eller installeret hårdere hvidevarer, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder både elinstallation til private såvel som erhverv og bevæger os gerne ud på glat is – vi har nemlig et erfarent fodfæste! 

En lokal samarbejdspartner med øje for detaljen

Som din lokale elektriker i Onsild har vi et tæt samarbejde med vores kollegaer på tværs af de håndværksmæssige fag. Vi gør dagligt en stor dyd ud af at styrke vores forhold til håndværkerne, og vi indgår ofte et tæt samarbejde med dem.

Hos os er det nemlig essentielt, at kunden får det bedst mulige resultat. Dette kræver præcision, professionalitet og en serviceorienteret tankegang. Kompetencer, vi hver dag styrker sammen med vores kollegaer. Hos os er der højt til loftet og plads til grin.

Derfor vil du som kunde en unik oplevelse, som du ikke kan finde andetsteds. Ønsker du at vide mere om vores arbejde med elinstallationer, kan du ringe til os helt uforpligtende. Sammen finder vi den helt rette løsning til dig.