Vi er ikke autoriseret men alt autorisationskrævende arbejde udføres af autoriseret virksomhed

Nytænkende optimering af offentlige institutioner

Hos Onsild Elteknik har vi stor erfaring med service, installationer og eftersyn i offentlige institutioner. Vi tilbyder renovering og optimering af historiske bygninger – og vi rykker gerne ud, hvis der skulle opstå akutte problemer. 

Lad os ringe dig op!

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bevaring af lokal historie

I mere end 20 år har vi udført installationer, eftersyn og service direkte efter bogen. Vi følger løbende med i love og regler, så du er sikret en kompetent og erfaren hjælp hver gang.

I vores tid på markedet har vi udført mange store opgaver for offentlige institutioner i lokalområdet. Vi udfører alt fra større renoveringer til mindre installationer, der kan være med til at optimere de offentlige bygninger. 

Hos os kan du søge hjælp om lidt af hvert. Vi er eksperter indenfor området – og vi gør aldrig på kompromis med kvaliteten! Kontakt os i dag på tlf. 98 51 28 38 for at høre mere. 

Ingen opgave er for stor – eller for lille

Du skal aldrig være bekymret for at spørge os til råds. Der er nemlig ikke noget, vi ikke rører ved. Vi kan lidt af det hele, og så er vi tilmed gode til det! Vi gør en stor indsats for at imødekomme jeres behov og ønsker – særligt når det gælder historiske og offentlige institutioner.

Vi har arbejdet på større projekter i en række indkøbsbutikker som Netto og Rema 1000, men vi beskæftiger os ligeledes med lokale bygninger i vores nærområde. I denne forbindelse tilbyder vi energioptimering af offentlige bygninger blandt andet belysning. På nuværende tidspunkt har vi et tæt samarbejde med Mariagerfjord Kommune. Vi har været inde over optimeringen og renoveringen af det gamle bryggeri, hvor der i dag udstilles smukke kunstværker.

Udover dette har vi udført en større renovering af Fyrkat Møllegård og de omkringliggende bygninger, der er tilknyttet. Vi sætter nemlig en stor værdi i at forene det gamle med det nye i alternative løsninger, der skaber værdi.