Vi er ikke autoriseret men alt autorisationskrævende arbejde udføres af autoriseret virksomhed

Om os

Siden 2001 har Onsild Elteknik udført elektriske installationer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har kun faguddannede elektrikere ansat, som er med til, at vi kan overholde alle aftaler og leveringstider. Vores dygtige og erfarne elektrikere står altid klar til at imødekomme dig, så installationerne lever op til dine forventninger og drømme.  

Vi er med, når der laves nye og moderne løsninger indenfor faget – og vi holder os altid opdateret på den nyeste viden, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. 

Vi er en lokal virksomhed i det sydlige Nordjylland. Som medlem af lokalsamfundet står vi klar til at rykke hurtigt ud til vores kunder. Vi vægter faglighed og service meget højt, så vores kunder er garanteret en god pris og et godt håndværk, når de kontakter os.  

Lad os ringe dig op!

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Høj faglighed og god service

Vi påtager os alle opgaver indenfor vores fag, hvilket betyder, at vi rykker ud til reparationer, eftersyn, nye installationer og meget mere. Vi servicerer både private, erhverv og landbruget – så vores kunder kan kontakte os, uanset hvilken problemstilling de står overfor.  

Vi går op i de små detaljer, og vi er meget kvalitetsbevidste. Elektriske installationer skal ikke kun fungere, de skal også se godt ud og være nemme at tilgå. Selvom vi er meget bevidste om god kvalitet, er vi stadig konkurrencedygtige på prisen, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, så vores kunder har et overblik over processen, inden vi går i gang.  

Vi er medlem af TEKNIQ, der er grundlæggerne af ELFO Garanti. Dette giver en udvidet tryghed hos vores kunder, da de herigennem har mulighed for at klage til et ankenævn. Vores kunder er således sikret bedst muligt.