Vi er ikke autoriseret men alt autorisationskrævende arbejde udføres af autoriseret virksomhed

Professionel service til landbrug

Hos Onsild Elteknik beskæftiger vi os blandt andet med elinstallationer i landbrug. Vi ved, hvor vigtigt det er, at produktionen fungerer – og derfor rykker vi gerne ud, hvis der skulle opstå problemer. 

Lad os ringe dig op!

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alternative løsninger til dig

Gennem tiden har vi beskæftiget os med mange forskellige opgaver indenfor landbrug, svineproduktion, malkekvæg og kyllingeopdræt. Af den årsag har vi en bred erfaringsramme, som vi gerne deler ud af, uanset om du eftersøger en stor renovering eller en mindre optimering.

En stor del af landbrugets daglige drift afhænger nemlig af de maskiner, som holder det kørende. Hvis der skulle opstå driftsproblemer, kan det således have store konsekvenser for økonomien. Denne problematik kan du dog hurtigt eliminere med en aftale hos os.

Vi arbejder både med ventilation, foderanlæg og reservedele – og vi foretager gerne løbende undersøgelser af dine systemer. På den måde er du sikret et holdbart og funktionelt anlæg hele året rundt. Skulle der alligevel opstå problemer, kan du finde os på stedet på rekordtid. 

Fokus på krav og regler

Landbruget er et af vores vigtigste erhverv i Danmark. Det holder økonomien i gang og bidrager til den enkelte danskers velbefindende. Af den grund skal formaliteterne også være i orden, når vi foretager service og installationer i landbruget.

Med 20 år på bagen skal der meget til at afskrække osderfor ved vi også præcis, hvordan vi skal forholde os i miljøet på gården. Ikke desto mindre gør vi en stor dyd ud af at forbedre os i takt med udviklingen. Som resultat heraf følger vi med i love og regler, så du får den mest mulige service hver eneste gang.

Vores udstyr er af højeste kvalitet og bidrager til din og dyrenes daglige gang uden at være til gene.